Utstyr

Fine kladdebøker til oppskrifter

I Ukraina så kjøpte jeg noen fine kladdebøker :0) Syns det var litt sprekere fremside på disse enn dem vi finner i butikken her hjemme :0)Barn+Skole+App=Sant

Minsten har fått smaken på dataspill og ipad for lenge siden... det finnes en del gode spill og apper som barna syns er morsomme som også er lærerrike. :)

Salaby er et eksempel... det var så morsomt at han satt nesten hele helga med det om "lekte" med skoleoppgavene.Her er et bilde vi tok av "sirkusdirektør Salami" da han spilte "Salaby" på pc-en. Kjempemorsomt!! :0)

Et kjempekjekt program som heter "Fun English" vil jeg også anbefale... det er både kjekt og lærerikt og det er mange forskjellige oppgaver og programmer som du får med.

Det koster kanskje noen kroner (men ikke mye) men er vel verdt det!!

-bare et lite tips og to. :0)

Ha en fin kveld :0)

Hjertenåler

 

Da fant jeg endelig hjertenålene fra rice, som jeg har lett etter en stund!!!

Sweet lilly's nettbutikk :))Bildet er hentet fra nettsiden :)

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits