Søm

Stille og rosa..Hodet mitt arbeider med planer og ideer om allslags ting.. har lyst etterhvert og prøve meg på noen strikkevesker igjen, og kanskje noen t-skjorter til barna i stlige stoffer.. og noen sittepuffer skulle jeg også lagd meg. - og et lappeteppe i stoff!! Jeg er ikke særlig bevandret med symaskinen da, men de sier at øvelse gjør mester, og så ser det så gøy ut å kunne "trylle" med symaskin.:)

Jeg liker godt rolige rosa-nyanser.. .jeg liker egentlig det meste av fargene, men liker dem litt lyse, men samtidig klare og rene. Hvilke farger liker dere best?

Ser innpå mange blogger at mange er flinke med putetrekk.. kunne tenkt meg å sydd noen av dem også på sikt kanskje? Har noen av dere sydd putetrekk? Hvilke farger brukte dere?

Strikkeveske med søm.

"Strikkexpressen" la ut ei god oppskrift som var ganske enkel å forstå her:

http://strikkexpressen.blogg.no/1298838709_korleis_laga_ei_strik.html

Jeg er ikke så vandt med å bruke symaskin, men det er veldig gøy når en først setter seg ned med den :)

Bel ikke på langt nær så fin som strikkeguri sine da, men jeg er ihvertfall igang, nå. Øvelse gjør mester sier de, så vi får håpe det stemmer :)

 

Har noen av dere prøvd denne sorten veske før?

 

Neste prosjekt : Strikkeveske

Strikkexpressen har laget oppskrift på noen kjempefine på strikkevesker som må testes ut. Bare se her:

http://strikkexpressen.blogg.no/1299412194_nye_strikkevesker.html

 

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits