Sang/ musikk

minitrommeslager

Som kjent så er eldstemann vokst opp med en innebygd rytme, helt fra han kunne styre kroppen sin... Han er en god trommeslager, og nå har minstemnn også prøvd seg litt på trommene. Han er heldig som har en snill storebror!  Her koser han seg med de STORE trommene!5.klasse i lydstudio :)

Idag har vi fått ha 5.klasse i lydstudioet!! Kjempekjekk gjeng, og så flinke!

Igår ble alt lagt klar, og trommer og piano ble lagt på/spilt inn først, så guttene slapp å stresse med det idag. :)

I matpausen ble det også tid for litt lek... før det var igang igjen, med et par nye gjennomganger og en skikkelig bra solo på gitar!

Syns mammaene og pappaene til denne gjengen kan være ganske stolt!! :)

Så kjekt vi fikk det til!!

Synge på julefest .. :o)

..og det er på dagavd. julebord på Åkra . Torsdag! Må si jeg gleder meg :0) Har ei herlig venninne/svigerinne og en som hun synger mye sammen med, som skal være med å synge. Kjekt, da det blir litt mere med det når vi synger 3-stemt :0) Skal bli fantastisk kjekt å se de på dagavdelingen igjen!! Savner dem mye :0)

Ellers så tar jeg ting "helt piano" disse dagene, helt til fredag, for da(!) skal det gjøres rent hjemme :0)Ha ei god natt dere :0)

Godify konsert på fredagsåpent

Overskriften sier vel det meste.. de kommer fra Suda. Kjempebra texter, fokus og musikalsk!! Nevøen vår skal være med dem rundt omkring og spille bass sammen med dem neste år. Kjempespennende!!

Ikveld var de på scenen på kulturhuset, i sentrum av Skudeneshavn .

Juhu!!

Vi synger oss inn til advent og full rulle :0)

Det er noen herlig travle dager for tiden og de neste 2-3 ukene, med sang og flere julebord!

På julegrantenningen i Skudeneshavn skal en del av gjengen vår synge, men jeg og ei annen skal på jobb, så da går vi glipp av det. :0( Likevel blir det sang både på Salem og Lanternen, + jeg er så heldig å få være med på Åkra Bu og Beh.hjem også, ett par dager. :0)

Kanskje har jeg glemt noe også? Iphone min fungerer som minnedelen på beskjeder i hjernen min for tiden.. noen som kjenner seg igjen?

Idag ser pianoet mitt slik ut; etter jeg har lett etter akkorder til julesanger: :0P

.. så juleriene må nok pent vente ett par uker til. -glad jeg startet tidlig og har fått unnagjort litt julepuslerier tidligere denne måneden. :0)Ellers så blir det nok litt pynting til advent idag + en god middag med svigermors/svigerfars (er faktisk ikke sikker på hvem som lagde denne gang..) fiskeboller. :0)

Så er det full rulle med øvelse ikveld igjen. :0)

Hvordan ser din adventstid ut?

 

 

Help us 2 love eachother

"Help us to love eachother. Make us all as one.

Help us forgive eachother, let Your will be done.

We need to stand together, start all over again,

so the world can see our love, and seek Jesus again."

Jeg har alltid en sang som står fast i hodet, jeg,da. Har du?

Min skjønne Svigerinne har skrevet mange forskjellige sanger, og dette var koret på en av dem. Den har satt seg heeelt fast i hjernebarken min i disse dagene, og dere skulle hørt melodien på den!! Så fin!!

Har dere en eller flere sanger som går på repeat i hodet for tiden?? :0)

Ønsker alle sammen en herlig lørdag, folkens. :0)

 

Minimusikantene mine :)

I helga var vi i Sauda med J-team og sang!! Hele familien min ble også med, og vi  storkoste oss :) Her er guttene mine og tester ut hver sine trommer + de har fått det kjekke søskenbarnet sitt til å være med. :)

Første gang eldstemann spilte trommer offentlig, var på et møte i Auklandshavn, såvidt 5 år gammel, og spilte trommer for tante som sang "This little light of mine" :) Det kan du lese litt mer om her.

Her er trommeslagerne mine:Neste år skal vi søke eldstemann inn på trommer dersom han vil, så det blir spennende å se fremover :) Minstemann har også allerede vist interesse for både gitar, trommer og gitar, så det blir kanskje en glad musikant det også? :o)

Nå får jeg løpe videre.

Ha en nydelig kveld allesammen <3

Klem fra meg

J-team igang igjen!!

Da var vi kommet igang igjen!!!

Vi er en vennegjeng som vil ut og synge på "gater og streder", for å fortelle om Jesus. (Derav navnet J-team) :) Sangene vi synger er mye selvkomponert, + vi har både tradisjonelle sanger, litt pop, blues... ja, allslags. Variert og litt for enhver smak :)!!

Neste helg skal vi til Sauda og synge sammen, så jeg må si jeg GLEDER MEG! Herlig å komme igang igjen etter sommeren, og herlig å være samlet igjen!!

Kjempeglad i dere folkens!!

Jeg er n r4 fra høyre, i lys rosa topp.. tror faktisk det er det første bildet jeg er med på inne på bloggen min...

Ha en strålende søndag alle sammen!!

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits