Ord/ Sitater

En liten tanke..et lite tips når du har det tøft..

Når ting er vanskelig rundt omkring, har vi naturlig nok fokuset mye på oss selv og situasjonene vi er i.. vi vet at da er det fort gjort å komme nedenfor... men heldigvis så trenger vi ikke å bli der. :0)

Det jeg har funnet ut kan hjelpe, er rett og slett å tenke litt på andre... for uansett hvor tøft vi har det, så sitter det nok minst 1 menneske (eller noen milliarder...) i denne verden som har et enda mye verre enn oss selv.. For meg har det hjulpet å tenke" Hva kan jeg gjøre for å hjelpe noen andre?"

Det forandrer kanskje ikke problemene våre, men det forandrer litt hvordan vi har det, og hvordan andre rundt oss har det imens ting står på.

Det kan være en nabo som er dårlig til beins og sliter med handleturen sin, det kan være ei venninne som er alenemor med 3 barn som kunne fått ferdig middag en dag som avlastning midt i en travel hverdag, eller et barn som bare trenger full, udelt oppmerksomhet eller et godt fang en liten stund... og tenk den tilfredstillende følelsen vi kan sitte med etterpå, når vi har fått bety noe for andre! Det hjelper litt på humøret vårt, og hvem vet. Kanskje de til og med får frem et lite smil hos oss.. ;0)

Bare en liten tanke jeg deler...  :0)

Håper dere har en fin dag :0)

Din virkelige rikdom..

Den virkelige rikdom

er den du bærer med deg i hjertet ditt...<3
 

 

Someone special
 

The best feeling..., Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits