Norge, mitt Norge :)

Lys og barna...

Tror det er viktig at barna får svar og forklaring på spørsmålene de har på det som er skjedd.. og kan vi ikke svare, så har vi lov å si "jeg vet ikke".... Her i huset har eldstegutt spurt mye, og vi har snakket en del sammen, og bedt sammen. Barna har vært med å tent lys, og heldigvis, så leker de kjekt innimellom også. Barn er visst laget slik.. :)

Barna får med seg veldig mye, og jeg tror det er viktig å ta seg god tid sammen med dem, å gjøre noe koselig sammen, og bruke tid slik at barna får anledning til å snakke, dersom de har behov for det.Imorgen skal pappaen være sammen med mine kjære små... Jeg er glad jeg har en så skjønn familie!!

Imorgen kl.12.00 skal vi minnes fredagen.. og alle de som har mistet sine kjære. Alle de som har hele livet forandret pga.disse traumene..

Igjen vil jeg si at jeg er utrolig takknemlig for mine egne! Utrolig glad for menneskene jeg har rundt meg!

Ønsker dere en fredelig kveld... ta vare på hverandre!

Klem

Ord kan ikke dekke...

Ord kan virkelig ikke dekke slike grusomme ting...

Vil bare si jeg tenker, og ber for alle dere som har mistet noen dere er glad i.... og også dere som fortsatt kjemper videre med deres kjære, både med fysiske og psykiske tragedier...Tenk, vi bor i "lille trygge Norge", og så ....

Jeg har ikke ord!

Far i Himmelen, vær hos oss!!


, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits