desember 2016

4.helga i advent... litt ute og inne

Sent på lørdagskvelden, tuslet den 4-beinte Bamsen og plasserte søndagskalender-gavene fint under det upynta treet...Både november og desember har gått veldig fort av sted!! Det er godt å finne roen innimellom og rett og slett slappe av !

Idag var vi er tur og fant oss en cache !! Det er ei stund siden vi har lett nå, så det var veldig kjekt!!Vi er ganske nær jul og likevel er det mildt i været. Ikke et vindpust ute idag, og det var ganske godt å kjenne yr-regnet på pannen. :)

Pus var som vanlig fast følge i hagen. Han skulle nok likt at fuglene var tilstede også, men de forsvinner ganske raskt når vi trør ut på marka, på den siden av huset. Vi har mye å gjøre her når det nærmer seg våren, så det skal bli kjekt å røske opp litt!!

Ser det er mye liv  innimellom, spesielt rosetrærne er fortsatt grønne, med en liten knopp her og der... og i kjøkkenhagen ser vi antydning til gulrot, solsikke og ringblomst. Rosmarin er veldig fin og grønn fortsatt.
 

Kafe´settet fra i sommer står fortsatt ute hos oss, under tak, så vi kan nyte en kopp kaffe helt tørre, selv om det regner godt!Ønsker dere ei nydelig uke! 

 

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits