desember 2011

Ny termos

Har lenge siklet etter denne. Syns den er sååå søt! Litt anderledes, liksom.
Snille, snille svigerinna mi overrasket meg med en liten gave, og her lå den inni!! Jeg ble såååå glaaaad!!

Hun er bare verdens herligste svigerinne og Sis!!!Nå trommer regnet på ruta, og det blåser godt ute.

På tide å gå til køys :0)

Natta!!

Tegning i gave

Denne søte tegningen av meg lå fint sammenrullet på sengen min da jeg skulle legge meg her en kveld :0) Syns den fortjente en plass her inne på bloggen min :0)  Skjekk de skoene da!!

Eldstegutt er kunstneren ;0)Ha en kreativ aften, dere ;0)

Julebukk

Guttene mine gikk julebukk den.3.juledag, og det var stas! Selv om det regnet og blåste litt, var det ingen stopper for at de skulle gå og synge for folk på en julekveld.

Siden Pappen skulle være med og hente noen fra Ukraina, så ble vi ikke så lenge ute. Likevel, etter kun 6 hus, ble fullt opp en stor bolle med masse godteri. Kjempefornøyde barn med stjerner i øynene... å! Det er såååå nydelig!! :0) Synd vi ikke får tid til å gå flere ganger dette året :0)

Her står de.. en med lykt og en med sekk til å samle godteriet oppi.

Ha en fin jul videre folkens ;0)

Julekort til alle :0) God jul!!! 2011

Da er arbeidshelga mi over, og det er bare en ting å si:11 års bryllupsdag!! God jul

Nå er det 11 år siden vi giftet oss!! Lille julaften i år 2000.

Satser på det er kun starten. :0)

Mann min er en utrolig god venn som virkelig ER DER i både vanskelige og gode tider. Han er det aller beste jeg noen gang kunne fått :0) Ikke bare har han gitt meg seg selv, men han har også tatt meg inn i en helt fantastisk familie! Jeg må si jeg syns jeg er heldig :0)

Jeg vil ønske dere alle sammen ei fredelig og velsignet jul!! Kos dere sammen!!! :0)

Årets siste juleverksted hos oss. 2011

Barna liker godt å lage ting, men blir fort utålmodige til tider... da er det greit med ting som gir raske resultater ... som maling, lim og glitter på ferdige produkter.

F.eks. en bordbrikke til å ha under koppen

Hobbymaling og glitter på talgelys. Leste det et sted en gang men tenkte det var kanskje brannfarlig?  Tror uansett det er viktig å følge godt med lysene, men de jeg brant her hjemme gikk det veldig fint med. ( (vannbasert hobbymaling)

En liten selvkomponert nisse fra eldstemann måtte jo også komme på bilde :0)

Så nå har vi både julepynt og lys nok til dette året :0)

Ha ei fortsatt god adventstid!! Nå nærmer jula seg :0)

Bombekonfekt og fyrverkeri i muffinsformer

Lagde konfekt her en dag. Superenkle!!

Bombekonfekten: nugat (enten hjemmelaget eller kjøpt på butikken), og crisp rice, marsipan, møøøørk kokesjokolade (minst 70% kakao), kakao.

Slik:1) Trill ut en liten ball med marsipan. 2) Trykk den flat. 3) legg crisp rice oppå. 4) Skjær passelig str.nugatbit og sett oppå chrisp rice'n. 5)Brett opp kantene på marsipanen så det andre blir pakket inn i den. Form den til en ball. 6) Rull marsipanballen i smeltet kokesjokolade. 7) Trill den så i kakao. 8) Avkjøl i kjøleskapet til de er harde.

Ferdig!! Dette er skikkelig BOMBE! :0) Kjempegode.

Fyrverkerikontekten har samme oppskrift som over, bare litt anderledes. Se her:

1) Droppe kakaorullingen på slutten, og heller legge dem i muffinsformer etter de er rullet i smeltet sjokolade. 2) Hell smeltet sjokolade over kulene, i muffinsformene. 3) Ha på masse forskjellige godsaker i fyrverkerifarger, som f.ex. nonstop, flestestang, geletopper, strøssel osv. 4) Avkjøl i kjøleskapet til de er harde..Prøv da vel!! Lykke til :0)

3 lys ...Teppekos for pus

Må si jeg syns det er kjekt hun koser seg med teppet jeg heklet til henne.. katter gjør som de vil, så det var ikke noen selvfølge at hun kom til å bruke det. Kjekt når hun koser seg slik :0) Nyyyter livet slik som bare katter kan :o)

Ha ei god helg videre, dere :0)

 

Lenker - juleverksted
Superenkelt, raskt og kjekt for barna.

Pepperkakehus + legokalenderen som hage...

Eldstemann har laget pepperkakehus sammen med tante. Ble det ikke flott vel? :0) De fikk skjære ut vegger og tak etter mal, helt selv. Kjempekoselig :0) Har noen av dere laget pepperkakehus dette året? Har du bilder av det? Syns det er kjempefint med pepperkakehus, + det lukter advent og jul i hele huset!

Som pynt rundt pepperkakehuset ville han bruke legokalenderen sin. Syns det ble kjekt. :0)

 

Han har ihvertfall satt sitt preg på pynten dette året ;0)

 

Synge på julefest .. :o)

..og det er på dagavd. julebord på Åkra . Torsdag! Må si jeg gleder meg :0) Har ei herlig venninne/svigerinne og en som hun synger mye sammen med, som skal være med å synge. Kjekt, da det blir litt mere med det når vi synger 3-stemt :0) Skal bli fantastisk kjekt å se de på dagavdelingen igjen!! Savner dem mye :0)

Ellers så tar jeg ting "helt piano" disse dagene, helt til fredag, for da(!) skal det gjøres rent hjemme :0)Ha ei god natt dere :0)

2.søndag i advent

Så tenner vi 2 lys ikveld, 2 lys for håp og glede.

De står og skinner for seg selv, og oss som er tilstede.

Så tenner vi 2 lys ikveld, 2 lys for håp og glede.

2.søndag i advent fikk vi være med å synge jula inn på Salem i Skudeneshavn, mens eldsemann fikk tenne lysene og lese dette adventsverset. Kan tro han var kry! Og kan tro jeg var en kry mamma som fikk se å høre på. :0)

Kjempeflink!!! Ønsker alle en skjønn adventstid!!

Mikkemus-kake

Ei venninne laget kjempeflott og god sjokoladekake til 3 årsdagen til minsten vår :0)Ha en flott kveld :)

 

Nytt bilde!!

Vi har fått nytt bilde i stua!! :0) Har ei venninne som er fantastisk med maleriene sine, og dette har hun også malt! Nå har bildet kommet "hjem" !! Gleder meg storveis til å få det opp på veggen!! Tipper det er 140 eller 150 cm høyt. Nydelig!! Kunstneren heter Anne Grethe Øygarden og bor på Åkra! Har du kjangs noen gang, så benytt anledningen og kom deg på en av utstillingene hennes!!

Hun er også en fantastisk koselig dame som er utrolig positiv overfor alle hun møter!! Anbefaler virkelig et besøk der hun er med bildene sine!! Mange av de som kom innom sa at det rørte noe spesielt inni dem!! Helt sant! Jeg hørte det selv!! :0D Når lyset blir litt bedre, så blir det enda finere!Føler meg superheldig idag!! :0D

Ha en skjønn kveld allesammen!!!

 

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits