november 2012

Snø-helg!!!

Jeg hører rykter om at de lover oss snø til helga... åååå det hadde vært sååå koselig!!!

Jeg skal jobbe helg +noen dager til etter det, så jeg får ikke vært hjemme å nyte innekosen noe særlig, men jeg er jo heldig som har en koselig jobb, så nyte snøværet får jeg nok uansett. Hadde jo passet kjempebra nå som advent begynner!! Skikkelig adventstemning!! <3

Her er et tidligere bilde av lekehytta på knausen i hagen, da snøen lå tungt. Det var før vi sagde ned de svære buskene ved siden av hytta...

Aaaaah!! Så koselig med snøøø <3Er det noen andre som allerede har fått snø i hagen?

4 åringen min :0)

Ja, nå har minsten blitt 4 år, og STOR gutt!!

Her sitter han kvelden før familieselskapet, på "Lynetmcqueen"-duken sin og leker med bilene vi brukte til pynt. :0)

Det andre, store bordet hadde vi kubbelys som "trafikklys"og helikopter, biler og lynetmcqueen-servietter.En superfornøyd gutt!! Nå må vi bare lete etter en dag å ha barneselskapet på. :0) Han mener kameratene må få komme i selskap :0)

 

Morgenkooos

Frokosten er unnagjort, klærne er på og stunden på badet er ferdig.

Litt tid til overs, om eldstemann og minsten koser seg i godstolen mens de spiller spill på ipoden sammen. 

Etter begge har kommet seg ut på skole og barnehage, har kanskje pus og jeg litt "alenetid" med kaffikoppen før vi setter igang for fullt.

 

Din virkelige rikdom..

Den virkelige rikdom

er den du bærer med deg i hjertet ditt...<3
 

 

Plutselig lørdag!!

Ukene flyr veldig fort av gårde nå, kjenner jeg. Plutselig var det lørdag igjen!! Vi har har hatt ei travel tid i det siste, og det blir det nok de neste dagene også, men gleder meg til ting roer seg.

Har vært på 2 julebord denne uke og storkoste meg begge gangene. Itillegg har vi vært på ungdomskveld og jobb flere dager, og vært på besøk, så jeg har ikke sett folket her hjemme så mye jeg skulle ønsket. Godt det ikke skal være slikt tempo til alle tider. :0) Heldig som jeg er, har jeg fått litt alenetid med min tålmodige mann da. Det er jo bra.:0) På tide med litt omprioritering for meg, ser jeg.

Ellers så har minstemann blitt stolt eier av KJEMPEGULE tøfler med Lynet mcqueen på.

Katten ser ihvertfall ikke ut til å ha det travelt.. :0) Lat som hun er, vokser hun visst bare i bredden mens hun ligger og koser seg.

Nå skal vi bare slappe av og kose oss sammen!!

Ha en fin fin lørdag alle sammen :0)

Lørdagskveld i november :0)For første helg på flere månder så hadde vi ingen planer i utgangspunktet! En helt fantastisk følelse, siden ukene våre blir veldig travle. Ikveld havnet vi oppe hos tantejentene mine, hvor pappaen sto for kjempegod lørdagsmat og godsaker etterpå. Barna våre koste seg kjempemye, så det var herlig å se!
Her sitter Maria og onkel Guttorm. :0) Mann min ser du såvidet nesa til, heeelt til venstre :0)  Tusen takk for en super kveld, dere!!

Imorgen skal vi ha kaffigjester, så det gleder vi oss til!! :0)

Natta <3

Full fart, selv om lyset er slukket...

Om kvelden slukker vi lyset både på rommet og i gangen. Likevel hører vi litt "rommestering" fra retning minsten sitt rom. Senere på kvelden, når vi skal legge oss, kikker inn og skjønner jo hvorfor lydene kom.  :0) Tingen er at det skjer rett som det er, at senga er full etter sovnetid. Spørsmålet er bare; I et mørkt rom, hvordan greier de det?
barna pynter rommet sitt til advent + juletre?

Jaja, da var vi igang :0) Barna har begynt adventspynten med å henge opp lys på veggen :0) minijuletreet var så gammelt og stygt, så vi kastet det rett og slett. Istedet ble lysene og litt av pynten hengt opp på en spiker på veggen. Nye juletre til barnerommene får vi kjøpe av etterhvert.I stua vil vi prøve å få tak i fjelledelgran.∂en drysser visstnok mindre enn vanlig edelgran også. Veldig fin. Om vi ikke får tak i den, så har det ikke så mye å si heller da. Husker til og med da jeg var lita og vi skulle feire jul på gården hos farmor og farfar, så hogget de en gran som drysset masse, og det ene året hadde de faktisk furu til juletre. -Og så i DEN lille stua da!! Kjempekoselig :0)

Har dere begynt å tenke på advent eller hvilket juletre dere vil velge?

Reisen til julestjernen 2012

På farsdagen tok vi og tantejenta mi turen på kino for å se "Reisen til julestjernen", den nye filmen. Kjempekoselig. Var jo litt anderledes, men syns den var minst like god som den "gode gamle". Anbefales :0)

Vi venter på å komme inn :0)

Innpakningstips jul 2012Utrolig hvor langt du kommer med litt papir og blonder.. eller hva med å la barna klistre på klistremerker? Knyt et blondebånd ...eller hamptråd rundt, og vips har du en søt gave å gi bort. Det er det en kjekk aktivitet for hele gjengen og barna popper opp med ideer, både på papir og klistremerker! Kanskje er det andre ting å pynte pakkene med også? Barn er jo som regel utrolig kreative! Itillegg er det ekstra kjekt siden det er en hemmelig overraskelse som skal gis bort.. og barna mine ELSKER ihvertfall overraskelser!! :0) . Itillegg er jo dette en god ide for å bli kvitt mye som har ligget lenge på hobbyrommet ditt, kanskje? :0)

 

Spennende besøk!!

Svigerinna mi har besøk fra Ukraina!! Idag var vi en hel gjeng gode venner sammen, spiste herlig grøt og fikk treffe henne!!

Alona, het hun. Kjempekoselig!!<3 :0)

Her er vi :0) Hun er til høyre og jeg til venstre.

Ei helt fantastisk skjønn person!!! <3

Snart farsdag...tips

Har dere tanker for Farsdag? Ideer? Gaver?

Jeg kan ikke så godt skrive noe om gaveve her idag, da de enda ikke er gitt da :0)

...men jeg leste et sitat som var så søtt syns jeg:

"En god Pappa er en engel med ei verktøykasse".

Har dere noen fine sitater på lager?

Her er den snille mannen min, og pappa til barna mine.. Han er ihvertfall snill som en engel... - og - han har vertøykasse :0)

Nytt bilde!!!

Kjekke svigerforeldrene mine vant et flott bilde. Pga plassmangel så havnet det til slutt hos oss!! Jeg syns det er litt spesielt, siden da jeg gikk på formgivingslinja på skolen, siklet jeg etter akkurat dette motiver/bildet! Jeg tenkte at "Det skulle jeg ha på veggen en dag, men m åtte bare bli flinkere å tegne først..." vel.. det er 13-14 år siden nå, og særlig flinkere ble jeg ikke... likevel får jeg akkurat dette motivet på veggen min :0D Syns slett ikke det var verst, altså!!

*Lykkelig!!*

Har ikke fått hengt det opp enda. :0)

Vi har et akkurat likt hengende på jobb også, bare dette er litt større.

Såååååå fint syns jeg!!! <3

Litt kos..hvordan slapper du av?

Man trenger ikke dra så langt for å ha litt utekos.. her har de pyntet og stelt rett utenfor huset, for å kose seg. Et kvarter med kjeks og kakao med lys i lykta, og de var superfornøyde!! :0) Skal ikke så mye til,alltid.

Minsten koser seg når han får jobbe med playdoo eller andre hobbyting..

Skjønne tantejenta mi startet på Skappelgenser.. hun er vel snart ferdig, tenker jeg. :0)

Og pus? Hun har "sitt lille hjørne" i sofaen hvor hun har de merkeligste sovestillinger... der koser hun seg skikkelig!selv koser jeg meg best i en god stol/benk med teppe og ei god bok eller hekletøy på fanget..gjerne mens barna har det kjekt sammen.

Du da? Hvordan slapper du best av?

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits