oktober 2014

En rolig kveld...

Ja det trenger vi av og til... en helt stille, rolig kveld...

...når ungene er i seng, er det mannen og meg ... og kaffikoppen :0)litt kos må man ha i hverdagen også ;0)

Litt trist.. men godt.

Oldefar til barna mine er død, 100 år gammel.Vi skal i begravelse imorgen.

En herlig kar med glimt i øyet, klar som dagen men samtidig klar for å "dra videre" hjem.

Savnet, men gleder oss til å sees igjen <3Rart at ikke noen fra besteforeldregenerasjonen til mann min og meg er igjen, syns jeg...

<3 Ønsker alle sammen en fin kveld.

Litt slapp

Det blåser litt ute, og regner litt innimellom... det er siste dag av uka og barnas høstferie før vi har helg.

Tenkte egentlig vi skulle hatt oss en tur ute idag, men jeg har blitt litt slapp og forskjølet, så tilbringer litt tid på sofaen idag, istedet.

Vi får heller komme oss ut iløpet av helga. Satser på å være i fin form snart, siden det pleier å gå fort over når det er slik.

Litt deilig, også... når du bare er  litt (...) syk. :0)


Har rigget meg godt tilrette for litt kos idag :0)

Ha en kjempefin dag :0)

 

Hobbyrommet i bruk

For det meste har vi hatt hobbyaktiviteter nede de siste årene men nå har vi fått flytta tingene opp der de egentlig hører hjemme. Nå som høsten har kommet for fullt, er det veldig koselig å bruke litt tid på hobbyrommet. Ser på eldstemann at han har blitt en del større dette året så må jo tenke litt anderledes, finne litt kjekkere ting evt. oppgaver i forb. med hobbyen.

Feks. Om han ikke vil male fuglekassene, så har han jo laget dem... minsten kan male, så kan eldstemann bruke hammer og spiker og få det opp i treet. :0)

Håper vi kan bruke en del tid her utover høsten.. egentlig gikk jeg veldig lei "hobbyprosjekter" men ser at om barna ønsker å være med, og det ikke blir alt for mye organisering på forhånd, så er det kjekt. Viktigste er at barna føler de har greid/mestret noe i aktiviteten, at det var kjekt + at vi har gjort noe sammen. :0)

...og her kan de også pakke inn gaver om de vil det... nærmer seg snart jul, vet dere :0)
Barn+Skole+App=Sant

Minsten har fått smaken på dataspill og ipad for lenge siden... det finnes en del gode spill og apper som barna syns er morsomme som også er lærerrike. :)

Salaby er et eksempel... det var så morsomt at han satt nesten hele helga med det om "lekte" med skoleoppgavene.Her er et bilde vi tok av "sirkusdirektør Salami" da han spilte "Salaby" på pc-en. Kjempemorsomt!! :0)

Et kjempekjekt program som heter "Fun English" vil jeg også anbefale... det er både kjekt og lærerikt og det er mange forskjellige oppgaver og programmer som du får med.

Det koster kanskje noen kroner (men ikke mye) men er vel verdt det!!

-bare et lite tips og to. :0)

Ha en fin kveld :0)

Flygelet vårt :)

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits