oktober 2013

Heklet dukketeppe

Da har noen av oldemorrutene funnet sammen til hverandre, og vips så ble det et lite dukketeppe!!

Jeg skal male en gammel dukkevogn i tre for noen. Jeg tenkte at det kanskje passet å ha teppet oppi vogna... at det blir mer helhet over det tenkte jeg :) Det er en gammel trevogn.Ha en fortsatt fin kveld!!

Hjemmelaget plommesyltetøy

Jeg ser jeg har jo glemt å legge ut oppskrifta på plommesyltetøy...

Vi henta MYE plommer og kokte på syltetøy til den store gullmedalje Fortsatt har vi halve fryseboksen full og klar når vi vil koke mer :0)

Oppskrifta fant jeg her. :0) Enkel å følge og gav godt syltetøy.

På bildet ser dere mannen min som kikker inn mellom greinene på plommetreet. Syltetøyglassene som står på hodet, og "husets storgryte", er full av plommer til kok.

"Ny" Tallerken-hylle :)

Snille, snille elisabethsidyll gav meg en finfin tallerkenhylle her om dagen!! Så kjempesøt hylle! Tusen takk!! Skal bli kjekt å få den opp etterhvert :0)

Anbefaler å ta en titt innom den skjønne bloggen henne!! Helt nydelig!! :0)

Ønsker dere en nydelig kveld!! <3

 

Lune høstkvelder - kos og hekling

Da tutler jeg med heklerutene innimellom :0) Kosearbeid <3

og selvfølgelig litt kos i kroken :0)

Syns det er deilig med de mørke høstkveldene når det blåser og røsker godt i trærne utenfor... å ha det godt og lunt inne. :0)

Mmmmmmmm :0)

Lubbene ferdige.. endelig :)

Joda, det tok sin tid, men med mye hjelp og tid så ble jeg ferdig... som tidligere sagt, rart at en så "enkel" ting kan være sååå innviklet...

Heldigvis satt de som et skudd på eldstemann!! :0)Tenk, han har like store føtter som meg nå (:0o

Garnet valgte han selv :0)
, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits