oktober 2012

Når natten senker seg...minstemann

Når natten senker seg... sover minstemann med fotballdrakt ....og "Lynet Mcqueen"-ranselen sin ligger ved siden.

Besta og Best har kommet hjem fra ferien sin i Gran Canaria!!

De hadde til og med gaver med seg hjem !!!<3

Første natta tok jeg ryggsekken bort fra senga da han sov. Tenkte den var kanskje litt hard med mange småbiler oppi. -Ikke så lenge etterpå kom en halveis sovende og gråtende gutt trippende inn på soverommet vårt og gjentok sårt: "Lynet-ranselen.... lynet-ranselen min...."

Dermed ble både gutt, kosen og ransel, med biler og det hele, godt innpakket i ei god, lun dyne. Til en forandring, ble han HELE NATTA i senga si, på rommet sitt!!

FANTASTISK!!

Her lgger han med fotballdrakt, ryggsekken og nattkosen sin. :0)

Overraskelse på en helt vanlig dag!!

Skjønne venninna mi kom og gav meg herlig julete + 5 kjempesøte te-siler med hjerteform!!! Sånn helt uten videre...!! Skjønne skjønne deg, altså!! Jeg ble såååå glad!!! Å så OVERRASKET!!Det er så UROLIG MORSOMT å bli overrasket slik, på en helt vanlig dag.....!!

Kanskje er det min tur å overraske noen andre da! :0)

Hva sier dere? Har dere prøvd å finne på noe for en venn, sånn uten grunn? Bare fordi dere har lyst å glede dem?

Grilltur til stranda i hagl og regn

Hjelpe meg, hva gjør man ikke for sine små?!

Nå kan det ikke akkurat sies at jeg er noe friluftselsker, og spesielt ikke på slike dager som idag..., men det er rart hva man kan få seg til å gjøre for litt "ro i heimen".

Haglbyger og pøsende regn. Et opphold midt imellom bygene på en liten halvtime var nok til at vi fikk fart på grillen og pølser på gaffelen og i magen. Ellers fikk barna lekt i vannkanten med de hjemmelagde båtene sine. SÅ ble det VELDIG KALDT og vi tutlet oss hjemover.Eldstemann ordnet kakao til seg selv og lillebror.... og snille snille gutten min laget også kaffi til den forfrosne mammaen sin. :0) Utrolig kjekt etterpå, så dette må vi jo gjøre igjen :0) Hehehe :0)

Hvordan har været vært hos dere idag?

Litt fra høsten iårOrdtak på "gamle/slitte" ark - hjemmelaget

Her er en superrask og enkel bildevisning hvordan du kan lage gamle slitte ark selv, hjemme. Lign.merkelapper finner du her, bare at kantene der er revet, mens dette innlegget har brent kantene istedet.1: Først skriver jeg texten jeg ønsker og klipper den ut i ønsket str.

Om du vil ha revet kant, bør det gjøres nå.

2: Legg det så i f.eks.ei langpanne, om textarket er stort, eller i en kopp om det er lite.Legg det til tørk på tørkehåndkler el.lign. La det ligge til det er helt tørt.


Da kan du brenne kantene. :0) Vær oppmerksom på at om du blåser ut flammen, så spiser fortsatt glørne seg innover papiret, så skrap dem av når du syns de har gått langt nok innover papiret. Jeg ødela det ene bildet mitt på denne måten. :0/


Da er du ferdig :0)

 

Picture on cake Nødredning for kake??

Har dere hørt om den nettsiden? http://www.pictureoncake.no/pictureoncake.html

Har noen av dere prøvd det?


Vel, her hos oss blir det mye "kræsj-kaker" som jeg kaller det... jeg er ikke så flink å lage fine kaker. En dag jeg var på jobb, ble jeg tipset om denne nettsiden, hvor du kan bestille bilder, enten eget motiv, eller ferdig lagde motiver, til å legge på kaka og bruke som pynt. Jeg venter en pakke med 3 bilder, og HÅPER den kommer imorgen, så jeg får ha det på kaka som skal lages i helga :0) Så spent!!, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits