september 2014

Siste kvelden denne uka..

Imorgen er det hverdag igjen...

Nyt siste kvelden av helg <3Lys blå hekling av gammelt mønster.

Jeg startet på et gammelt mønster for en god tid tilbake, og tror jeg får gjøre det ferdig som det neste prosjektet... jeg ser det blir kanskje stort nok til å være vognteppe, men får se etterhvert. Kan evt. hekle litt mønster rundt for å få det større etterpå, når jeg er ferdig med mønsteret. Vi får se. :0)
Strikket skjerf - gutt

Endelig ferdig!!

1,5m. med 2 rette og 2 vrange.

Han sier han ble fornøyd, så det var kjekt!! Han bestemte farge og "mønster" (streker, kaller han det... :0)) selv.

Da var et av de uferdige prosjektene i box!!

 

Internasjonal matfest i skudeneshavn!!

Her er linken til facebooksiden deres.

Itillegg så jeg at svogeren min har sendt inn bilder til Karmøynytt såm er vel verdt en titt :0) Her finner du det: http://www.karmoynytt.no/2014/09/27/bildeserie-stor-matlyst-skudeneshavn/

Kjempekjekt opplegg og spennende mat :0)

Her er noen av bildene vi tok:

Da vi var godt oppstappet av mat og fremdeles hadde klipp igjen på klippekortet, kunne vi kjøpe med oss medbrakt til kaffikoppen hjemme. :0)

 

Nye spirer - nå?

For mange uker siden kastet jeg tilside denne lille blomsten, siden den var både uttørket og vissen.

Til min store forbauselse så er den både grønn og full av blomsterknupper..nå.... i slutten av september!!

Kjekk overraskelse da...

..så litt parallell tenkning da...:

Når alt håp er borte... så er det ikke sikkert at håpet er borte likevel.. kanskje en får seg en overraskelse? :0)

Ha en kjempeskjønn kveld allesammen!! :0)

Helga går mot slutt..

...det har vært ei skjønn helg og jeg kjenner meg sååå takknemlig!! :0D

Jeg er så utrolig glad for menneskene vi har fått i livet vårt, både for barnas del og vår del!

Nå gleder jeg meg bare til middagen.!!!!! :0)

Ønsker alle sammen en nydelig søndagskveld!!!

Pukka - Love

Må bare dele et bilde av yndlingsteen min, "pukka". :)

Det stod en flott gave på trappa mi igår, og oppi var bl.a.denne gode teen :0) (-og den stilige korga under)

Det er mange gode varianter og er ikke sikker på om jeg har smakt denne før, men den var veldig god, så den kan jeg gjerne ha flere ganger :0) (Måtte jo prøves med det samme :) Itillegg til god smak så er disse teene sunne og uten koffein ;0)

Anbefales  <3

Kreativitet i en eske

Utrolig hvor mye tid og energi en kan legge i en eske... det er visst noe av det kjekkeste som finnes!

Det har vært bil, racerbil, et kunstverk, en arbeidsplass og en butikk.. jeg fikk gleden av å handle mye den dagen det var butikk :0))

Senere på dagen kom eldstemann inn og spurte; "Du har vel ikke tilfeldigvis ei stooor eske som er større enn meg også vel?" men det hadde jeg dessverre ikke :0)
En liten tanke..et lite tips når du har det tøft..

Når ting er vanskelig rundt omkring, har vi naturlig nok fokuset mye på oss selv og situasjonene vi er i.. vi vet at da er det fort gjort å komme nedenfor... men heldigvis så trenger vi ikke å bli der. :0)

Det jeg har funnet ut kan hjelpe, er rett og slett å tenke litt på andre... for uansett hvor tøft vi har det, så sitter det nok minst 1 menneske (eller noen milliarder...) i denne verden som har et enda mye verre enn oss selv.. For meg har det hjulpet å tenke" Hva kan jeg gjøre for å hjelpe noen andre?"

Det forandrer kanskje ikke problemene våre, men det forandrer litt hvordan vi har det, og hvordan andre rundt oss har det imens ting står på.

Det kan være en nabo som er dårlig til beins og sliter med handleturen sin, det kan være ei venninne som er alenemor med 3 barn som kunne fått ferdig middag en dag som avlastning midt i en travel hverdag, eller et barn som bare trenger full, udelt oppmerksomhet eller et godt fang en liten stund... og tenk den tilfredstillende følelsen vi kan sitte med etterpå, når vi har fått bety noe for andre! Det hjelper litt på humøret vårt, og hvem vet. Kanskje de til og med får frem et lite smil hos oss.. ;0)

Bare en liten tanke jeg deler...  :0)

Håper dere har en fin dag :0)

Langs fortaukanten..

Idag spaserte minsten og jeg til en kamerat som han skulle leke sammen med. Vi tok noen bilder og tenkte vi skulle "legge merke til" det vi så langs fortauskanten.

Vi gikk ikke så langt stykke med så litt forskjellig likevel. :0)

Det var en del fine farger ... <3 ...

...men også litt grått... :0)

...og med det flotte solskinnet, måtte d jo nytes!

Nå smaker det godt med en god kopp kaffi. :0)

Ha en fortsatt fin dag :0)

Da har roen senket seg...

Da har roen senket seg hos oss.

Skjerfet til eldstemann er plukket frem igjen siden det mangler fortsatt ca. 30.cm før det er ferdig.Skal bli kjekt når det er gjort, så jeg kan fullføre flere uferdige prosjekter...  :0o

Håper dere har en fin, kreativ kveld :0)

Tips til penger som slenger!!

"Hvem sine kronestykker er det som ligger på pianoet?"

"Jeg fant noen mynter på badet, hvem hører de til?" 

"Hvem sine penger er det som......"

Er det andre som har hatt det slik?

Det som vi fant ut var greit, var å sette ei sparebørse på kjøkkenet, tenke ut hvilket prosjekt barna vil spare til og klistre lappen på sparebørsa. Neste gang kan det være det samme, eller et helt annet prosjekt. (ff.eks.Hjertelag Ukraina, Redd barna, sosbarnebyer eller annet)

Jeg tenkte at dersom barna hører om de forskjellige prosjektene, så blir det kjekkere å gi for å hjelpe. Jeg syns det er viktig at de lærer seg det, og spesielt når vi ser rundt oss i verden idag så har vi ikke ord for hvor godt vi har det her i Norge, så de har godt av å lære seg til. :0)

Itillegg blir vi jo kvitt "slengepengene som ligger litt rundt omkring for en god sak. :0)
Pus med målebånd

Goe pusen min elsker håndarbeid... det vil si, når nøster triller nedenfor go´stolene og målebåndet slenger rundt.. da er det kjekt å være i nærheten. Det er DER der skjer :0)

Nøstene passer jeg veldig godt på... om han får muligheten, så tygger han i stykker tråden (spes. om det er ulltråd) eller vaser til hele nøstet, men målebåndet kan han jo få kose seg litt med, da.

Goe Bamse!! :0) <3, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits