september 2012

Mitt lille evighetsprosjekt...

... nå er ihvertfall bakstykket ferdig og forstykket nærmer seg... så er det armene igjen. Har holdt på i nærmere halvåret på genseren til minsten nå. Liker egentlig bedre heklenåla, så strikkepinnene har hatt lange pauser mellom hver gang de har vært oppe. Nå håper jeg at jeg kan være inni et res, så den får bli ferdig før den blir for liten :0)

Bildet tok jeg med Instagram. Veldig kjekt, da du får redigert bildene på litt forskjellige måter, bare ved å trykke på knappene under. :0)

"Alene-uke"

Denne uka har barna og jeg vært hjemme alene, mens mann min har vært på kurs i Oslo.

Første dagen etter han reiste, falt sønn min på skolen og slo seg skikkelig, så hele dagen tilbringte vi på sykehuset med røntgen og venting og enda en røntgen og enda mer venting. Ble ganske sein kveld. Tenkte på uttrykket som sier at "man skal være frisk for å være syk", og det stemmer jo. Alt var heldigvis greit, og han var kun forslått.

Ellers, så har vi hatt ei koselig uke med både god mat, mye lek og kost oss med venner. :0)

Prøvde oss på hjemmelagde fiskekaker, etter oppskriften hos Hobbyting her. :0)Litt kos måtte en jo ha ute også :0)

Og lekeplasspiknic måtte vi jo også ha!! :0)Igår, fredag kjørte vi på flyplassen og hentet mannen/pappen igjen!! Syns månen var veldig fin... er ofte facinert av himmelen, av månen,  skyene og farger, og at den aldri er lik 2.ganger :0)Ha ei nydelig helg, folkens :0)

Fløyelsgrøt...

"Fløyelsgrøt" sa svigermor en gang jeg hadde lagd semulegrynsgrøt. De kalte det alltid for fløyelsgrøt da de var barn :0)Det er jo en kremaktig konsistens, så jeg kan jo forstå det :0) Til og med minstemann spiser opp ei hel, nesten full skål :0)

Her hos oss er det denne grøten de liker best, både store og små, så da blir det ofte den vi lager oss på lørdagene. :0) Lørdagen er grøtdag , og så koser vi oss med kveldskos/middag litt utpå kvelden. :0)

Oppskriften på grøten står på pakken til semulegryna.
Har dere noen "tradisjoner" når det kommer til mat og dager?

Nydelig bursdagskort

Mååååå bare dele dette flotte kortet som jeg fikk av ei fantastisk venninne.. Syns det var sååå søtt!!

Bildet av jenta er trykket på lerret, og kan rammes inn etterpå :0)

Ønsker dere en nydelig kveld <3
Pip og Greengate - gaver

I forbindelse med 30 års dagen min, fikk jeg både skåler og fat fra serienPip. For gavekortene kjøpte jeg 5 rosa kopper med te-fat i samme serie, siden jeg allerede har en kopp som jeg fikk hos nevøen min ifjor. -Så da har jeg et sett på 6 kopper med te-fat. Får ønske meg tallerker til jul :0)

Her er Pip-gavene mine til dagen min :0)Itillegg fikk jeg mer i Greengate-serien. :0) Så nå har jeg 11 kopper/krus, skål, mugge og 4 te-holdere :0)+ fyrstikkesker og servietter!!

Her er det jeg fikk fra Greengate-serien...Samler dere på noe spesielt service? Hvilket da?

 

 

 

Hjertetavle

Ny kjekk hjertetavle på kjøkken!!

Den måtte jo få bli med meg hjem fra "Princess" sist uke :0)
De 3 første bildene på Instagram

Bruker dere Instagram?

 

Da var jeg også blitt 30... :0)

Kjære lille store gutten min gikk for å kjøpe seg lørdagsgodt.. han kommer hjem igjen og sier; "Mamma, jeg kjøpte heller en gave til deg, jeg, istedet for snop." *smelt smelt* Snilleste skatten!!

Jeg har hatt et bittelite dameselskap, med "få utvalgte",  itillegg til familien, som var her en annen dag. Kjære mannen min var snill og disket opp med lam og greier. Helt skjønt med en koselig, rolig liten "damekveld".:0)


Hvordan feirer du dagen din? Liker du best å ha det rolig med få gjester når du skal kose deg skikkelig selv, eller liker du best å ha mange gjester når du skal kose deg?

Ønsker dere en nydelig dag!!

Someone special
 

Barnas hjemmelagde gavepapir

Du trenger:

 o En rull ensfarget papir, gjerne hvitt.

o Fargestifter eller maling.

o Evt. ting å lime på.

o Noen tegne/ fargeglade barn som trenger aktivisering inne.

Her har både store og små hjulpet til :0)

Vips så har du gavepapir!! :0)

 

 

 

God kveld :0)

Ikveld skal vi starte opp med sangøvelser igjen!! Gleder meg til å se gjengen igjen. :0)

Må bare ha "ein dråbe kaffi fysst". ;0)

God kveld folkens ;0)
Kosekrok

For noen dager siden var jeg innom suksesskake som la ut bilder av lesekroken sin. Syntes det så koselig ut, og tenkte; jeg har jo en slags lesekrok jeg også da, men kan vel heller kalle det kosekrok -selv om det er midt i stua, og ikke "tilrettelagt" på samme måte.Enten det er dag eller kveld, om jeg leser, strikker, eller bare nyter en god kopp te, så kryper jeg oppi hjørnet mitt i sofaen med teppe. Nå som det er høst og mørkere morgener og kvelder, bruker jeg 3 gode ingredienser på en koselig stund i hjørnet mitt; teppe, kopp og lys ;) Koppen har selvfølgelig litt oppi seg, da :0))

...og tilsetter gjerne en sammenkrøllet pus ved siden ;)

Har dere en kosekrok hvor dere kobler av? Hvordan ser den ut? :0)

 

Natt-PipSov godt :0)

Silk Clay barnehobby

Kjempekjekt å forme!

Denne leira herder seg selv, og det blir et "skumgummi"lign. resultat når det tørker.

Tørketiden var 2-24 timer, alt etter tykkelse, men nå har de snart tørket et døgn her, selv om det var en del tynne figurer, og de trenger ei god stund til.

Selve leiren var veldig lett å arbeide med for barna, veldig myk og ikke klissete.


Leiren bestilte jeg på denne adressen: http://www.cchobby.no/silk-clay_/

Har du prøvd? Har du andre erfaringer med andre typer leirer som herder seg selv? Kanskje leirer som er helt harde når de er ferdige? Kom gjerne med tips :)

"lys med genser" som gave :)

30 år blir jeg visst veldig snart, og idag var et par skjønne tantejenter + svoger og kjær venn innom på litt kake :0)

Se så fiiiin :0) Må ned til "Hus og Him" å spør om de har flere imorgen, så kan de ha en fin plass i vinduet :0)Natta :0)

The best feeling..., Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits