juli 2013

Ny pus på gang :0) <3

Ah!! Nå gjeder vi oss til å få hentet hjem den nye pusen vi har bestilt.

Tusen takk for alle gode tips og råd!! :0)

Var veldig enkelt.. vi kikket på nettsidene til dyrebeskyttelsen og fant en skjønn katt vi kanskje kunne tenke oss. Sendte mail og ble henvist videre til kattens fosterhjem. Så ringte vi dem, fortalte litt om oss selv og spurte ang hvordan katten kunne passe inn hos oss. Så, etter noen dager fikk vi hilse på en kjempeskjønn, litt stor hannkatt, snill og rolig kosekatt, akkurat hva vi trenger :0)

1 eller 2 august henter vi ham! Da står de klar med kjøpekontrakten, tror prisen var 1000 kr? Er ikke helt sikker men tror det var ca det, og da er katten både kastrert, vaksinert og chippet.

Her står det forresten mer info om å adoptere en pus hos dyrebeskyttelsen

Her er pusen som skal flytte hjem til oss!!!Gleder oss!!!

Snart på tide med ny pus

Som jeg har skrevet tidligere, så mistet vi pusen vår i påsken. Det er sååå savnelig å ha en pus i huset!! Som om det mangler en bit i hjemmet, syns jeg.

Den snille pusen vi hadde kan vi jo ikke få tilbake, så vi har kikket en del på dyrenett , Dyrebeskyttelsen avd. Haugaland og på Finn etter en ny, snill, voksen pus til oss. :0)

Er den noen som har erfaringer med adopsjon av voksen katt? Gjennom f.eks.dyrebeskyttelsen?

Håper vi kan finne den rette pusen før høsten kommer. :0) Her er noen bilder av "Svippi"gullet vi hadde.

 

 

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits