april 2013

Avslørt....

"Nei, mamma! Eg har ikkje trykka på den... "

Senere klikker en seg inn på "bilder" på mobilen og finner maaaaange nye bilder lign.dette :

Da kan en vel si at noen er avslørt...? :0)

Ha en kjempeskjønn lørdagskveld!! :0)

I kurven nå ...

Genseren var ferdig strikket til minsten, så spør jeg eldstemann hva jeg skal strikke til ham... joda, et par gode strikkesokker. Vel, det bør vel gå bra, tenkte jeg...

Lettere sagt enn gjort...

Hælen måtte jeg ha hjelp til, (ok, den ble strikket FOR meg..) så får vi se hvordan det går med fortsettelsen (humre humre :0)

Utrolig at en så "liten" og "enkel" ting kunne være så innviklet!!

Er ikke bestevenn med strikkepinnene, men håper det stemmer at øvelse gjør mester... :0)

...så er det godt at det finnes god hjelp i mellomtiden. ;0)

Jentekveld

Var på koselig jentekveld hos skjønne svigerinna mi en kveld... Ååååå!! Alltid godt lag og god mat hos henne!! Og på toppen av alt, har hun en nydelig "primadonna" av en katt!!

Av og til har vi godt av å bare slappe av og kose oss sammen !!! <3

Tusen takk for en nydelig kveld, damer <3 <3 <3

Pip og Pip Chinese ...eller noe sånn.Da har jeg fått tallerkener til de rosa pip-koppene mine!!!


 

Itilegg fikk jeg kjøpt noen herlige, blå, små krus med små tallerker til. Tenker jeg vil samle videre i denne serien:

Alt har jeg kjøpt på Hus&Him i Skudeneshavn.

De har utrolig mye fint, så det er vel verdt en titt om du er i nærheten ;0)

R.I.P pusen vår <3

Skjønne, snille pusen vår... en dag i starten av påsken fikk jeg telefon at en katt som lignet på henne, lå i veikanten på feltet rett over oss.... og det var gullet vårt.Barna tok det greit, og vi har lovd dem en voksen pus til høsten, når alle feriene er unnagjort. Det er jo ikke det samme, men man kan jo trøste med at en kan hjelpe en annen katt som trenger et hjem da... Og så kan en jo bli glad i en ny katt også, som også kan være snill og grei. Regner med de har en pus som trenger nytt hjem på dyrebeskytelsen eller noe slikt... vi får se.

Litt fra påsken vår, 2013

Vi greide å bli syke i påsken, så var for det meste inne, men med fantastisk vær i forkant, så fikk vi nyte litt utetid også. :0)

På langfredag tok vi turen til "Syreneset" i bunkersene, med pølser på termos og koste oss. (forbudt med grill pga det tørre været)

Veldig mange benyttet seg visst av denne dagen. Det var fullt av folk, mange kjente ansikter, så det var sååå koselig! Eldstemann og minsten klatret  litt og koste seg og fikk seg noen nye venner mens vi voksne fikk prate. :0) Skikkelig vårstemning!! <3Etterpå ble en kjekk kamerat med oss hjem, og eldstemann fikk en aldri så liten trommeleksjon. :0) Sååå stas for ham!!

Ellers så har vi snakket mye sammen om hvorfor vi feirer påske, og vi har fått med oss fam.selskap. hos svoger med familie, så det var også kjempekjekt :)

Han har en blogg om familiespill her

Nå er det greit å komme igang med hverdagen igjen. :)

 

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits