mars 2015

Litt påskefarger/hobby-15

Det var leeenge siden vi hadde dratt frem hobbysakene, så det var vel på tide de fikk lufte seg litt og minstemann fikk kreere litt forskjellig. Jeg har lenge hatt "hobbyting" i halsen (klippe/lime/male) og ungått det de helt siste årene, men minstemann fikk vise at dette var jo egentlig gøy! Kjekt å se hvordan ideene poppet opp hos ham og han limte og klippet og glitret ut halve kjøkkenet!!! :0)Kjekt å se han kose seg og kjekt å få rydde det bort igjen.

Senere kunne jeg heller dra frem "hobbytingene" mine som består av garnnøster og pinner....enten det er en pinne med krok, eller 2pinner med spiss. :0) Kjekt å se at den lille genseren hans (minsten) blir lengre, litt etter litt.

 

Et hagegløtt, mars 15

Veldig kjekt å se hvordan det spirer og gror ute i hagen! Mange steder står allerede påskeliljene i blomst, men her nede i "dalen vår" så ligger vi litt etter. Likevel kommer det opp, litt etter litt... :0)Pus eeeelsker å være sammen med oss i hagen... her holder han utkikk i et av trærne utenfor. :0)

 

Litt syk...

Vel..ikke nå lengre da.:0)

Det er vel tiden for forkjølelse nå, så de fleste er vel innom litt snufs og tette neser, kanskje litt feber. :0)

Godt med godt selskap fra min kjære 4-beinte venn, og fine snøklokker på bordet... snøklokkene er allerede avblomstret mange steder, tenk så langt vi har kommet på våren allerede! :0) Det kan enda bli snø, men det minker på de kalde dagene nå.
, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits