mars 2013

Wii u i hus :0)

Joda, Pappa har kjøpt seg, og minsten og eldstemann har lagt seg på "super mario" på Wii u!

Med sine tekniske gener, så er det ikke så rart de ordner seg selv. :0)Sååå kjekt <3

God, aktiv utedag :0) Vaske, Skate, og Strandpiknik i mars

Pappaen i huset er seint hjemme idag, så da må man finne på noe for å få timene til å gå litt fortere... idag ble det vasket minsten sparkesykkelen mens jeg vasket utemøblene. Veldig kjekt :0) Etterpå, da eldstemann kom hjem, bar det bil skateparken og en liten svipptur innom ballbingen.

Etterhvert kom det flere og flere andre som skulle skate, vå vi pakket sakene våre, tok bilen og humpet oss avgårde til Sandvesand på piknik. Der var det nesten helt vindstille, og sola varmet veldig godt. Helt nydelig vær idag <3Så her koste vi oss ei stund, sparket litt fotball og hadde frukt og kakao med oss. Kjempeherlig for både stor og liten, og så enkelt å ta på sparket. :0) Det blir som en sier: "Det enkle er ofte det beste" ...:0)

 

Ukrainapakker

 

På lørdag var vi så heldige som fikk være med å pakke hygienegaver til barn i Ukraina med "Hjertelag Ukraina"!! Tenk de skjønne og takknemlige barna og de eldre som nesten ikke eier "nåla i veggen" engang, så får vi hjelpe med det som er en liten selvfølge for oss... og så blir det til en SÅ STOR velsignelse for dem! Spesielt...
Etterpå ble vi tilbudt en liten kjøretur med «Ukraina-bussen» som vi kaller den... Stas for både store og små :0) Tusen takk for turen Ted og Inger Lise :0)

"Sailer"-genseren 4 år ferdig.

Etter et heeeel år og nesten et babyhekle-teppe i mellomtiden, så er den endelig ferdig!!

Må innrømme jeg har vært noen turer hos min skjønne svigermor, da jeg ikke er den dyktigste på strikkepinnene... men NÅ er den HELT FERDIG ... og akkurat passe stor. -Godt den ikke ble for liten med all tiden jeg brukte :0)
, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits