mars 2012

Påskeverksted 2012 - forslag

Heisann. Jeg trenger forslag!!

Tenker å sette sammen et lite påskeverksted, bare for gøy, sammen med barnas minste søskenbarn. Har dere gode forslag på hva man kan lage utav det man allerede har i hjemmet? Alderen er fra 3-9 år..

Med f.eks. hyssing, jerntråd, lim, kartong, decorark, maling og annen decor? Evt. med naturmaterialer som stein, pinner osv? Har du noen forslag? Hva har du/ dere laget sammen med barna?

Tror jeg må gå en runde gjennom hobbyrommet oppe for å få sortert litt :0)

Dette bildet var litt av det vi lagde ifjor.Sol ute, sol i sinnet

Idag har vi kost oss i hagen med litt fotballspark og titting på vekstene som kommer opp av bakken. Itillegg åpnet vi sandkassen igjen, og det var kjekt det! Sola har stått på for fullt! Helskjønt! Herlig med sommer, for det er som å få mye større hus/ boltreplass. :0) Godt å kunne "flytte" ut nå som sommeren nærmer seg. Elsker denne tiden :0)

Hm.... noen trenger å luke litt ugress.. :0) Får ta meg en skikkelig hagedag... 

"Arbeidshelg"?

Da pakker jeg sammen litt forskjellig og gjør meg klar for arbeidshelg. :0) Vi har lange vakter, så da er det greit å pakke med seg litt ekstra godsaker, og strikketøy. o.l :0)Ei sangbok er også kjekk å ha med seg. :0)

Karene i huset blir hjemme og koser seg, og kanskje de tar seg ei jobbehelg de også? De bygger og står i som bare det, så vi får se hva det blir når de er ferdige. :0)Ha ei nydelig helg, dere :0)

 

SvippigulletTreperle-smykker fra eldstemann :0)

Eldstegutt her i heimen hadde laget smykker på skolen!! Gjett om mammaen ble glad da hun fikk smykket + 2 armbånd!!! Kry som baaare det, ble de båret rundt mammens hals og arm. -og mammaen, det var meg!!!

Syns det var sååå herlige farger  på smykket :0)

Herlig avslappet helg

Til en forandring har vi vært uten planer, hele helga!! :0) En herlig avslappet helg!

Lørdagen koste vi oss med grøt og fikk noen nydelige roser av fantastiske mennesker som kom en tur inn i døra vår <3 !! Eneste utenom var litt husarbeid, og lesing i ei bok jeg låner. ble ikke mye strikking da.. tror jeg er en periodestrikker.. enten holder jeg på med ei bok, som jeg bare MÅ gjøre ferdig, eller så tar jeg strikketøyet/ heklearbeid på fanget. Kan lixom ikke gjøre begge deler.. men en kopp te eller kaffi og et lunt teppe er jo uansett viktig.

Ikke mye jeg har tatt i strikketøyet i det siste, nei...

Ellers, idag har vi hatt en kjekk kar på middagsbesøk, og har kost oss med masse godt å spise.

Ferske kanelboller med melisglasur er jo aldri feil..

Ha en fortsatt skjønn søndag allesammen :0)

Gutten som rydder kjøkkenet sitt..

Har en mini her hjemme som liker godt å leke med kjøkkenet sitt, og her en dag kunne jeg ikke finne igjen frokostblandingen. -Siden det lå strødd frokostblanding over hele kjøkkengulvet, hadde jeg en liten anelse om hvem som var delaktig i denne forsvinningen.

Jeg kikket alle veier, og endet tilslutt på kjøkkenet hans, som var uten både grytene og koppene som pleier å stå på  komfyren og i vasken hans. Kjøkkenskapet var lukket fint igjen.....

Jeg åpnet skapet, og der.......syns han var veldig flink å rydde på plass i skapet sitt, da :0)

 

Vååååårtur i hagen :0)

Kribler i fingrene, men skal holde oss til påsken :0)
Stor gul malesolDet ferdige resultatet :0)

Eldstegutt sitt kunstverk ;0)

Herlige snøklokker!!

Har kun ei lita tue i hagen med snøklokker, så en dag her, så fikk jeg ei stooor tue med løker med blomster på!!! Itillegg sprer de seg, så dette var såååå kjekt!!  Den lille tua som smiler til meg fra hagen skal få selskap!!

Her har vi nydelig vår idag, eneste litt kaldt.Her er noen av snøklokkene jeg tok inn fra tua :0) Sååå glad!!

Ha en nydelig dag, dere!!

Å hjelpe meg.. jammen fant han kassen!

En tidlig morgen kom jeg inn på kjøkkenet, og hobbykassen lå med storedeler utenfor istedet for oppi... joda. Minsten hadde funnet den. :0) Skal tidlig krøkes sier de, da.. :0)

Litt søtt syns jeg da, men tror nok boksen skal forflytte seg litt, slik at ikke alt av klistremerker og teip blir borte med en gang :0) Greit å kunne styre det litt ;0) Godt det bare var "nød-pakken" som de bruker når de kjeder seg. Greit når eldstemann kan ha kontrollen over den.Ha en kreativ dag, dere :0)

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits