februar 2017

Kald og godt

De siste par ukene har været vært flott!! Det har vært kos i en travel hverdag, både ute og inne :0) 

Minsten bakte muffins ... med sjokolade inni såklart :0)

Han tegnet også pusen vår da han skulle tegne på lekseklubben : noe/ting som han var glad i :0) Ellers så ble det en turdag med denne lille karen: Han heter Samson.Jeg er veldig glad i hunder også, men tiden strekker ikke til, at vi kunne hatt en selv for øyeblikket... Pus krever ikke fullt så mye som en hund. Greit å kunne låne en innimellom.

Tilslutt kommer noen sammensatte bilder fra søndag. Da nøt vi dagen på tur sammen med noen gode venner. Kjempeherlig! Vi var ute i flere timer, hadde bål og barna lekte og lekte...og lekte! Det var flere rødstruper i området som va trillrunde! Det var nok mye mat å få i området, da både barnehager og skoler ofte tar turen hit. Vi så noen svarttrost også. Koselig :0)


Her henta vi også 7 forskjellige ting fra skogen, som etterhvert skal få bo i terrariumet som vi skal lage til meitemarken til våren. :0) Det blir et spennende prosjekt. :0)


Ha ei fin uke :0) 
 

 

Cosmos reflekterende garn/ reflexgarn

Prøvde meg på reflexgarn i uka. En ønsket seg lue mens den andre ønsket seg pannebånd. 

Det gikk veldig kjapt å hekle, da tråden var veldig tykk og heklekroken bred. Nesten alt ble gjort på en kveld, foruten opplegget til eldstemanns lue. Han ville ha en dusk i, så den får jeg ordne etterhvert. Innlegget er egentlig om selve garnet...

Jeg syntes det var litt tungt og hardt å jobbe med. Det inneholdt litt ull, men mest acryl...Reflex-delen av garnet delte seg en del i starten, men det gikk veldig greit etterhvert. Kjentes som om fingrene var litt oppskrapt da jeg var ferdig med heklingen. Ellers var det kjekt med et garn som gav FORT resultater, og kjekt å prøve noe nytt. Barna var fornøyde, så da var det kjekt. :0) Prisen på nøstene tror jeg var 59kr.stk, men det ble jo litt av det. :-)

Nøster jeg brukte: 2 svarte, 1 grønt og 1 neongult 

De ble til: 1 lue, 1 pannebånd, 2 smale arm-reflexer og 1 svart, mye bredere reflex-armbånd.

Om jeg vil bruke det igjen til noe? Ja, kanskje, dersom jeg trenger å lage noe som skal være raskt ferdig.På dette neste bildet har vi brukt blitz, så det kan reflektere lyset... Kjekt å se at det virker :-)Her er reflex-armbåndene.... ikke så vakre, men praktiske er de da... skal bare brukes i mørket. :-)Anbefales å prøve? Jepp!! Sett i gang!! :-)

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits