februar 2016

Hobbykos og litt halvsyk ...

Igår var minsten hjemme fra skolen... Han hadde litt feber, litt snue og halsevondt, men var frisk nok til å kjede seg innimellom, så for en gangs skyld, drog vi fram litt hobbysaker, klipte, limte og drysset med glitter. Er ikke så mye som skal til.

Etterpå var det deilig å kunne krølle seg inni teppet igjen.

 Vi har vært litt på halv 8 i helga, flere av oss, men idag er det eldstemann, sistemann, som ligger på rommet og sover seg helt frisk... så DA er vi forhåpentligvis ferdig med influensalign. greier for denne sesongen. :0) 

 

Lapper...

...eller sveler!

Fant ei gammel oppskrift som jeg hadde skrevet ned i 2003, men aldri testet ut. Det gjorde jeg for et par dager siden. :0) Godt jeg fant den, for den var god! 

6 egg, 2ts.natron, 1kopp sukker, 4 kopper mel, vaniljesukker, 1 liter kulturmelk, 100g.smør/margarin, 

Ha litt av kult.melka i egen kopp sammen m. natron før du blander sukker og egg. Ha så i kulturmelka, natronsmelka og smør. Sil så det tørre til slutt.

Stek på varm steketakke.

Tips! Snu lappene når det har kommet små bobler på hele overflaten. :0)Lykke til ;0)

En liten hagedag trenger kakao

En av de fine dagene var barna utenfor i hagen, og litt bortom friområdet ved huset vårt. Det er ikke mye som skal til for å lage en vanlig dag litt spesiell. 

2 Flinke, kjekke brødre "arbeidet" ei hel stund og fikk seg en vel fortjent, varm og god kakaokopp etterpå.


Kun en av dem ville ha bilde av seg på bloggen...

Minstemann samler ved... han syns det var nødvendig siden det var tomt inne <3

Jeg var en snartur nede ved plommetreet og jordbærene. Treet er jo fortsatt nakent og jeg ser at det trengs egentlig litt spa-tak hvor det er overgrodd ved jordbærene... men det er litt tidlig enda, tror jeg. Godt jeg har god hagehjelp. :0)


Selvfølgelig måtte vi fylle på litt mat hos fuglene i hagen <3

Ser savidt at ugresset  har begynt å spire, men flere av Auriklene har allerede begynt å blomstre i det kalde været! :0)

Herlig!

barnas kake

Litt på etterskudd...men her kommer den. :0)


 

 

Sandåland...<3

Hver gang jeg kjører nordover, kjører jeg forbi lille men fantastiske sandhålandsand ... 

Av og til stopper jeg innpå en liten "lomme" langs veien, bare for å se bølgene! Noen av dagene i det siste har det KOKT langt utover sjøen! For et syn!! Det samme gjelder utover sjøen ved Sandve... Fantastisk å se på.

På disse bildene av sandhålandsand som er tatt tidligere, er det litt roligere vær.

Ikke glem småfuglene :0)Idag...

...har jeg fått lagt til en venn på Bibelapp´n min :0) Kjekt! Jeg er ikke så teknisk så det meste tar laaang tid, men når mannen tar en runde på tingene mine, så kommer det meste på stell igjen. :0) Han er god!! :0) <3Ellers, så har mann og eldstemann vært på Ukrainainnsamling (Klær o.l) mens minstemann og jeg var på kafee´n og traff litt folk, samt han gikk i kjekt selskap til en kamerat i nabolaget. :0)Håper dere får en fin kveld sammen! :0)

Bamsekos

ventetid....

Jo, vi må jo innrømme at vi bruker en stor del av dagen til venting :0) 

Om en skal til lege, eller følge barna på aktivitet.... eller at man venter på at klokka skal bli nok til å gå videre, så er det venting.

Jeg syns det er godt å ha litt "på hånd" mens jeg venter, enten et strikketøy, eller ei god bok .. eller så leser jeg gjerne litt på mobilen.

Har jeg en kaffikopp til rådighet så er det supert. :) Da får vi gjort litt mer enn bare å vente!! :0)

Hva gjør du mens du venter?

minitrommeslager

Som kjent så er eldstemann vokst opp med en innebygd rytme, helt fra han kunne styre kroppen sin... Han er en god trommeslager, og nå har minstemnn også prøvd seg litt på trommene. Han er heldig som har en snill storebror!  Her koser han seg med de STORE trommene!, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits