februar 2014

Kakao

Etter en god kopp kakao så sier jeg bare "natta!!" :0)
En titt i hagen :0) febr.-14

Da vi ordnet i sandkassa, tok vi en runde rundt og bare tittet litt på det som kommer opp av jorden nå. Så herlig tid vi går imot <3 ... men det kan enda bli snø, såklart. :0) Det er vel ofte i mars den viser deg, ihvertfall for ei lita stund, så kommer våren for fullt :0)

Mon om noen vil flytte inn her i år? :0)Snøklokkene står i full blomst..Hortensiabusken kommer til liv..den har overlevd, og skal få komme skikkelig ned i jorda utpå våren. :0)Tilslutt... Påske/ pinseliljer på vei, og Auriklene er også tidlig ute :0)


Herlig!!

Kjenner jeg gleder meg til varmere vær!! :0)

Hjerte Alpaca - garn

For et herlig, mykt garn!!! Jeg brukte dette til den ene OL-lua. Kjempemykt og godt å hekle med, til og med med dobbel tråd! Virket ikke som minsten klør av den heller. Herlig og myk!!

På lappen står det pinne str. 3-3,5, men med dobbel tråd brukte jeg nr.5, og syns det ble greit tett og fint. Sikkert herlig til gensere o.l til de små :0)

Noe andre som har prøvd dette garnet? Itilfelle, til hva?

Klargjøre sandkassen til våren

Denne uka har barna vinterferie, og eldstegutt har vært med Pappaen på jobb mens minsten har vært hjemme med meg og klargjort sandkassen til en ny sesong :0)

Skrekk...!!

De ødelagde lekene som skal kastes på ene sida og de hele, fine på andre.Så må vi først LUKE i sandkasse, og rense bort alt gress og blader.Jeg var heldig som hadde så god hjelp :0)

Så skulle han vaske de hele lekene, alt det "fastgrodde" som hadd vært på hele vinteren.

Sååå grundig!!  Kjempekjekk jobb, altså!! :0)

Når det var ferdig, så begynte han å vaske på setene og på lokket på sandkasse....Og til slutt....

Tømte han det godt skitne vannet, såpa og SANDEN oppå sandkassa!! :0D
 

2 OL-luer ferdige :0)

"Mamma,kan eg få få ei sånn ei?"

Jeg svarte faktisk nei først, siden jeg allerede har flere prosjekter på gang, men så kom den samvittigheten, da... og så tenkte jeg at det hadde vært gøy å overraske han, siden han ikke forventet noe. Morgen etter lå en lue og ventet på ham på frokostbordet, mens minsten fikk sin litt senere på dagen. :0) Kjempegøy!! :0)


Prøvde forresten først bare å stryke på flagget men det løsnet ganske raskt så jeg sydde det på istedet.

Ha en finfin kveld ;0)

Ovnsbakte pannekaker ;0)Når pappaen jobber sent..

...Når pappa jobber sent, og det ikke ble noe av planene vi hadde på kvelden likevel... da må vi kose oss med god kvelds ihvertfall!

Minsten ville ha pannekaker mens eldstegutt ville ha lyse rundstykker.Resultatet ble pannekaker til tidlig kvelds, så bakte eldstegutt lyse rundstykker selv. Kjempeflink!!

Ei stund etter minstemann lå godt under dyna, dekket eldstegutt på bordet og serverte nydelige, gode rundstykker til kvelds.

Føler meg sååå heldig <3

 

Valentinsdagen 2014

"Valentinsdagskortet" til mannen min.. bildet er over 13 år gammelt, og er fra dagen etter bryllupet vårt. :0) Rart hvor fort tiden går.. føler tiden har stoppet opp litt etter eldstegutt ble født.. Han er 11,5 år gammel og minsten allerede 5, så på et eller annet vis, så har jo tiden gått :0)...Vi pleier egentlig ikke å feire valentinsdagen noe veldig, men itt. :0)

Det er jo viktig å markere kjærligheten i hverdagen, ja, men er veldig kjekt å ha en dag der en feirer den extra, syns jeg. :0) En kjekk og positiv dag i en ellers travel hverdag ;0)

Har dere gjort noe utav valentinsdagen?

Pelsdotten min Bamse <3kjekt skittentøyspann

Endelig noe skikkelig å ha skittentøpyet i på badet. :0)

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits