februar 2011

Pose blir duk.

Tenkte jeg skulle hekle gavepose da jeg var med minsten på sykehus, men tror nok den passer bedre som duk. Skal bare feste tråder, hekle rundt en kant og stive den. Har ei skjønn svigermor som har lært meg å stive duker, så jeg tenkte jeg ville prøve selv denne gang. :)
Det gikk forresten kjempebra på sykehuset. Mye venting, men ellers kjempegreit. Også nå etterpå går det kjempefint med minsten. Full fart :)

 

 

Jeg fant, jeg fant!! :) Et lite hekleprosjekt.

Har lett i noen gamle oppskrifter jeg fikk av bestemoren min, etter noe enkelt og raskt, samtidig kjekt å hekle!

I et ukeblad fra 1990 fant jeg dette:Det er mønster av en rose, så jeg tenkte rett å slett å hekle gaveposer av det, enkelt og greit. :)

Et lite arbeid som er enkelt å stappe nedi veska. Bruker bomullsgarn og heklenål 1,5.Måtte bare begynne litt.. kunne ikke dy meg.. :)...mn her må jeg stoppe. Legger inn nye bilder når vi er ferdige på sykehuset, og posen er ferdig. :)

Go morgen :)

Da har vi kost oss med en stooor kopp te og litt frokost, samt en halvtimes tid med www.joycemeyer.org på nettet. :) -Altså en god start på en så fin dag. Nydelig sol ute!! Håper det kan bli en god og effektiv dag ;) God bless.
 

Nytt prosjekt..

Om et par dager skal jeg være med minstegutt på 2 år til sykehuset på en overnatting, så jeg bør vel ha med enten ei god bok eller et nytt hekle/strikkeprosjekt på hendene.. noe som går rimelig kjapt. Skal kikke litt i de gamle oppskriftene mine imorgen, tenker jeg. Bilen leveres på verksted imorgen tidlig, så jeg kan like godt gjøre noe produktivt hjemme. :)
Brrr... :)Syns det er litt fint med frost og vinter også.. Var bare en snartur ute idag. Imorgen blir det tur og hagedag sammen med minsten, og på ettermiddagen besøker vi de gamle, både barna og jeg. Skal bli kjempekoselig. :)

Kjempegode og enkle rundstykker!!

Har fått kjempegod oppskrift på rundstykker av svigerinna mi :)

Enkle, og barnevennlige:)

Her følger oppskrift:

1 kg. mel,

125g.margarin,

2 ts salt

2ss sukker,

1 pk gjær

6 dl væske.

Evt ulike typer helkorn (kan sløyfes)

Bland først alt det tørre. Ha i væske og ha i kjøkkenmaskinen i ca 10 min.

Hev på lunt sted i ca 1 time.

Trill ut  rundstykkene og etterhev i ca 20 min.

Pensle med melk eller vann

Stekes på 250 grader midt i ovnen i 10-12 min :)

Herlig med ferske rundstykker til kvelds :)


Her har jeg brukt halvparten grovt mel, halvpartem fint mel og en "slump" havregryn itillegg.

Kjempegodt :)

Hekleteppe..

Ting tar litt tid.. satser på det skal bli et skikkelig teppe etter hvert. :)


Min første bloggdag på morsdagen :)

Da er barna puttet i seng, mann er nede og jammer musikk med en nevø og jeg gjør meg klar for en siste rydderunde i huset før uka setter inn for fullt :) Gratulerer med morsdagen alle Mammer!! :)
Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits