januar 2015

Fredelig...

Vi har kost oss med besøk idag, og imorgen starter både jobb og skole igjen. Jeg tenker det skal bli godt med rutinene på plass igjen. Likevel må jeg si at vi har hatt ei fin tid, både i travle desember og i romjula.

Nå har julepynten flyttet ned i kjelleren til neste advent, og stua ble med ett mye romsligere.

Det er nesten stille... Mannen sitter i sofaen og leser mens pus vasker seg i den andre sofaen. Lyder fra loftet tyder på at eldstemann snart er på vei ned for å spise før det er tannpuss og leggetid for han også. -minsten sover allerede.

Ha en fin kveld :0)
Litt fra romjula vår2014 og nyttårskvelden mot 2015 :)

Veldig kjekt å gå julebukk :)Svigerinna mi gav meg noe fiiine søte heklede hjerter som barnas oldemor har heklet!! Min manns bestemor. Ååå! De ble jeg glad for... hun var et av de herligste menneskene jeg noen gang har møtt. "Olla" kalte de henne for. :0)

Ellers så var vi med familie og venner på nyttårsaften. Barn og voksne spilte spill sammen og alle hadde med seg litt salt og litt søtt hver. Kjempekjekk kveld inn til 2015!!

...omvendt pakkesel :0DMannen min og meg... vi giftet oss lille julaften i 2000 så vi har begynt på det 15.året sammen. :0)

Så er det bare å si Godt Nytt År :0)

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits