januar 2012

Frost og vår på samme tid. :0)

Her har de første snøklokkene kikket opp av jorda, selv om det faktisk var litt minusgrader i lufta idag. Jeg tok kaffikoppen me meg en tur i hagen, bare for å slappe litt av og for å nyte litt "hagetid".De som kjenner meg godt, vet  at jeg elsker å tilbringe tid i hagen. Skikkelig herlig. :0)Fuglene koste seg med maten vi lagde for noen uker siden, mens stakkars påskeliljeløkenelever ikke så mye lengre om jeg ikke dekker dem til.. :0/Det lille huset får forhåpentligvis en ny beboer til våren. De andre fuglehusene i hagen også kanskje?

Kjekt at vi fikk nyte litt av sola også, idag :0) Blikk stille og nydelig frisk luft.

Hvordan ser det ut i deres hage? Har dere mye snø? Må si jeg savner snøen, da, men er kjempeklar for sol og litt varmere vær også. Ekstra kjekt når det begynner å spire å gro i hagen. Så kjekt å se litt forskjell fra dag til dag, eller uke til uke. :0)

Ønsker dere ei frisk uke alle sammen. Her er vi nesten utav alle "sykene" nå. :0)

Søndagen på latsiden...! :0)

Idag nyter vi dagen, slapper av og ligger rett og slett på latsiden.
Lekene er i aksjon, minstemann tror han er sjef over eldstemann, mens mann min og jeg slapper av og koser oss med med lun og grønn te.

Litt senere tar noen av oss turen til familiemøte (fellesmøter), hvor de også igår hadde både svære monster-baller (som du kunne løpe inne-kjempestilig), svampekasting og fjellklarting!! + gratis mat og drikke. Kjempestas for barna, og veldig greit for oss voksne, som satt med en god kopp kaffi og koste oss mens barna gikk på høygir :0)

Skal prøve å få tatt litt bilder senere idag.

Håper dere også får slappet godt av idag. Imorgen starter ei ny uke. :0)

"Mamma, har du nål?"

...helt overraskende spurte eldstegutt meg her en dag :0) Han ville sy igjen hullet på buksa si. "Kast den" så jeg. Neida. Han ville sy. Jaja. Flott det. :0) Han vrengte buksebeinet og sydde det så fint sammen, at!

Syns det var skikkelig bra til å være første gang :0)
Salt kjøtt og erter.

"Så enkelt at selv et barn kan gjøre det" sies det, men barn kan gjøre veldig inviklede og vanskelige ting som voksne ikke kan ;0) Likt som oss voksne, så må det bare læres.

Salt kjøtt og erter lages visst på mange utallige måter. Slik ble "gryta" vår i forrige uke:

erter og salt lammekjøtt kokte sammen i nærmere 2 timer. Så tok vi gulrøtter, kålrot, purreløk sammen med dette og kokte ei stund til. Mot slutten av koketiden tilsatte vi herlige "kanuttapølser" fra snørteland (kjøttpølser).

På siden kokte vi potetene for seg selv.

Det var godt, men tror nok jeg skjærer grønnsakene i mye mindre biter neste gang :0)


Idag var minstemann en tur i barnehagen for første gang på lenge, siden han ble syk. Imorgen skal begge på kontroll til legen, så får vi se om eldstemann kanskje trenger enda en kur. Ellers, så går det ihvertfall rett vei med begge 2.

Ønsker alle sammen en fin ettermiddag og kveld. :0)

God kveld :0)

Idag starter fellesmøtene i Skudeneshavn opp. Blir spennende.

Og imorgen er nok minsten frisk nok til å ta en tur i barnehagen også, tenker jeg. Eldstemann har fortsatt feber og må holde seg inne en liten stund til.

Ha en skjønn kveld, dere. :0)

Har du planer for dagen?

Varm grønn Pukka - te.. tomt i skapet så det er på tide med påfyll.:0)

Regnet pøser på. Vi koser oss inne idag også, venter mens medisinene skal gjøre sin virkning i de små kroppene deres. Eldstegutt savner å være ute med vennene sine, men er på bedringens vei. Håper feberen gir seg nå snart, for begge 2.

Har dere noen planer for dagen?

Hvordan er været hos dere?

 

 

Syke barn :0/

Jovisst... begge 2 på en gang, faktisk.

Kraftig ørebetennelse på begge 2, samt. kraftig bronkitt på eldstegutt, og begynnende bronkitt på minstemann. Itillegg var det ikke akkurat enkelt å få medisinene i minsten :0/ Må si jeg er veldig glad det ikke er ofte de er så syke.

...så utenom min egen legetime imorgen-ettermiddag, så blir det innedager de neste dagene for oss. Sånn er det visst med den saken.

Så kle dere godt og hold dere varme på beina, folkens!!

Ps! Tenkte jeg skulle legge ut et par bilder her, men det ser ut for at serveren som mottar og behandler bildene er nede, så det  får bare gå uten denne gang ;0)

Ha ei nydelig uke, dere!!

Genser til gutt - nytt prosjekt :0)

 Jeg bruker  Duett fra sandnesgarn og det er utrolig godt å strikke med. Glir veldig godt på pinnene.

Genseren strikker jeg til 4 åringen min, så får vi se. :0)Ha en nydelig søndag alle sammen.

Babykjolen i babyull FERDIG!!

En herlig første dag i januar!!

Godt nyttår alle sammen!!!

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits