Husting/ interiør

Lekserom/ Hobbyrom/ -eller klubbrom om du vil

Jeg har lenge tenkt på å få gjort meg ferdig med å få hobbytingene i system. Nå etter jul ble det gjort! :0) 

Minsten liker egentlig ikke så godt å styre med hobbyaktiviteter, men vi har startet en liten lekseklubb hvor vi hjelper hverandre med lekser, både store og små, så da var det greit å dekorere en lekseklubbeske. 


Ikke så mye som ligger i eska enda, men det kommer etterhvert. Tenker vi skal ha egen kladdebok, og greier. Det skal bli kjekt og stas. :0) 

Her har vi fått opp vokalene og gangetabellen på veggen... det neste er brøkreglene til eldstemann. :0)

Håper dette skal bli en positiv ting!! :0) 

Blir spennende!!

Litt nytt rundt huset :0)

Kjekke mannen min og eldstemann har revet bort og lagd nytt terassegulv på terassen vår!! :0)Sååå flinke!! <3Etterhvert skal vi ha bort rekkverket også, og bytte det ut, så det blir kjekt!! :0)

Itillegg fikk vi oss et veldig ROSA kafe´sett til å ha ved "inngangshagen"vår. Vi trengte litt extra farge der. :0)

Det er tak over, så eldstemann kan rømme ut dersom minstemann lager for mye bråk sammen med kameratene sine, eller vi voksne kan ta oss en rolig kopp kaffe utenfor om vi vil. :o) Herlig <3 

Litt av trappa vår.

Hjemmelaget gryteunderlag i tre og hamp.

Minsten har laget flott gryteunderlag på "You2"!! 


Syns den var flott!! Kreative folk på "You 2"!!

Ildtopp og kjøttetende plante

Har ei skjønn venninne som kom med 2 søte små blomsterpotter til meg...  en uskyldig, søt ildtopp, og en insektsspisende plante. :0) Den spiser til og med fluer!

Her er ildtoppen...og her er den fluespisende planta ...

Nytt maleri

Etter jul skal jeg hente et nytt maleri som vi har kjøpt. Det henger på kafeen på Hafnia, i Skudeneshavn.

Anne Grethe Øygarden har bildene sine utstilt på veggene der, og til jul i år kjøpte vi oss et bilde! :0)

Det heter "Created in love". Bildet er malt etter ideltisk fotografi av verdensrommet fra NASA, med farger og det hele, så det symboliserer Guds fantastiske skaperverk, og vi er det ypperste av alt Han har skapt. Derfor er den skjønne lille jenta plassert der.

Jeg falt heeelt pladask for det da jeg så det, så gleder meg til å få det opp å veggen min <3Sov godt :0)

Når barna skal pynte litt på trappa :0)

...da tok de noen kvister og visne blader på sinkfatet på trappa og la et hjerte oppå...

....Love... det er godt å ha <3 :0)Flygelet vårt :)

kjekt skittentøyspann

Endelig noe skikkelig å ha skittentøpyet i på badet. :0)

"Ny" Tallerken-hylle :)

Snille, snille elisabethsidyll gav meg en finfin tallerkenhylle her om dagen!! Så kjempesøt hylle! Tusen takk!! Skal bli kjekt å få den opp etterhvert :0)

Anbefaler å ta en titt innom den skjønne bloggen henne!! Helt nydelig!! :0)

Ønsker dere en nydelig kveld!! <3

 

Hjemmesnekra pallebord

Kjekke Espen Larsen som snikra pallebord til oss da vi kom hjem eter sist ferie!!:0)Selvfølgelig måtte vi kose oss med lys da uværet stod på som verst igår. :0)

Vi ble kjempefornøyde!! Tusen takk Espen!!

Pip og Pip Chinese ...eller noe sånn.Da har jeg fått tallerkener til de rosa pip-koppene mine!!!


 

Itilegg fikk jeg kjøpt noen herlige, blå, små krus med små tallerker til. Tenker jeg vil samle videre i denne serien:

Alt har jeg kjøpt på Hus&Him i Skudeneshavn.

De har utrolig mye fint, så det er vel verdt en titt om du er i nærheten ;0)

Gammel skuff = hylle

Svigerinna mi skulle kaste forskjellige ting i sommer, bl.a. denne gamle skuffen her. Er litt usikker på om jeg kanskje skal pusse den ned og male den hvit?Uansett, nå i jula så får dengjøre nytten som hylle, akkurat som den er :) Syns den er stilig når den er gammel og slitt også, så jeg får se..

Kanskje den ender opp over slagbenken på gangen... men da må den først bli hvit, tror jeg. :0) og så vil jag ha den vannrett istedet for loddrett.

Eller har dere noen forslag eller tips? Mottas med takk :0)

 

Nytt bilde!!!

Kjekke svigerforeldrene mine vant et flott bilde. Pga plassmangel så havnet det til slutt hos oss!! Jeg syns det er litt spesielt, siden da jeg gikk på formgivingslinja på skolen, siklet jeg etter akkurat dette motiver/bildet! Jeg tenkte at "Det skulle jeg ha på veggen en dag, men m åtte bare bli flinkere å tegne først..." vel.. det er 13-14 år siden nå, og særlig flinkere ble jeg ikke... likevel får jeg akkurat dette motivet på veggen min :0D Syns slett ikke det var verst, altså!!

*Lykkelig!!*

Har ikke fått hengt det opp enda. :0)

Vi har et akkurat likt hengende på jobb også, bare dette er litt større.

Såååååå fint syns jeg!!! <3

Pip og Greengate - gaver

I forbindelse med 30 års dagen min, fikk jeg både skåler og fat fra serienPip. For gavekortene kjøpte jeg 5 rosa kopper med te-fat i samme serie, siden jeg allerede har en kopp som jeg fikk hos nevøen min ifjor. -Så da har jeg et sett på 6 kopper med te-fat. Får ønske meg tallerker til jul :0)

Her er Pip-gavene mine til dagen min :0)Itillegg fikk jeg mer i Greengate-serien. :0) Så nå har jeg 11 kopper/krus, skål, mugge og 4 te-holdere :0)+ fyrstikkesker og servietter!!

Her er det jeg fikk fra Greengate-serien...Samler dere på noe spesielt service? Hvilket da?

 

 

 

Hjertetavle

Ny kjekk hjertetavle på kjøkken!!

Den måtte jo få bli med meg hjem fra "Princess" sist uke :0)
Natt-PipSov godt :0)

Benken og gammel/ny kommode

Kommoden lengst borte ble laget av betefaren til mann min.Han døde for over flere og tyve år siden.

Svigerinna mi skulle kaste den :0o så jeg spurte om jeg kunne overta den før den gikk på dynga... så da fikk den bli med meg hjem <3

Se oppi skuffene.. samme merket i alle 3 skuffene!! Merket fyller hele skuffen :0)

Da skal den bare få seg en puss og et nytt strøk maling, så blir den godt som ny :0D

Nytt bilde!!

Vi har fått nytt bilde i stua!! :0) Har ei venninne som er fantastisk med maleriene sine, og dette har hun også malt! Nå har bildet kommet "hjem" !! Gleder meg storveis til å få det opp på veggen!! Tipper det er 140 eller 150 cm høyt. Nydelig!! Kunstneren heter Anne Grethe Øygarden og bor på Åkra! Har du kjangs noen gang, så benytt anledningen og kom deg på en av utstillingene hennes!!

Hun er også en fantastisk koselig dame som er utrolig positiv overfor alle hun møter!! Anbefaler virkelig et besøk der hun er med bildene sine!! Mange av de som kom innom sa at det rørte noe spesielt inni dem!! Helt sant! Jeg hørte det selv!! :0D Når lyset blir litt bedre, så blir det enda finere!Føler meg superheldig idag!! :0D

Ha en skjønn kveld allesammen!!!

 

Innvielse av pip-koppen min :)

I helga fikk jeg en nyyydelig pip-kopp hos en nevø!! En nydelig, rosa, en!! Så nå, ikveld ble det tente lys, litt småsjokolade og herlig blåbærte i pip-koppen min, samt beina høyt oppå bordet, mens mac-en ligger på fanget :) Barna har tatt kveld, og mannen er nede i kjelleren og koser seg med oppussings-prosjektet sitt :)

Fred og roooo .........

Kun en svak lyd fra en gitarsolo på anlegget nede, bryter seg opp gjennom stuegulvet.Ha en herlig mandagskveld alle sammen :)

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits