Håndarbeid

PauseheklingNytt strikkeprosjekt...

Mange sier det er kjekt og lettvint med "raglandsfelling". Jeg har aldri prøvd det, så da var det kanskje på tide. Som aktivitør, så hadde det jo vært en fordel å ihvertfall vite hvordan det gjøres, så da sitter jeg og strikker en liten genser, så jeg kan prøve på. :0)

Jeg strikker ikke særlig raskt, men har vel egentlig god tid.

Kjekt er det likevel, selv om det går litt seint med meg. :0)

Ha en fin kveld og kos dere :0)

Fuglekasser på plass...

Om du ser etter så har øverste fuglekasse fått en ny etasje... med skinntak og ekstra gren for "hyggelighetsskyld", så har barna vært flinke å lage ly og kos for småfuglene som skal få komme å spise hos oss i vinter. :0) Vi limte til om med ei remse med ull oppi, for å være sikre på at de skulle få det greit. Den nederste fuglekassen er laget av eldstemann og malt/dekorert av minstemann. ...vel det er vel den øverste etasjen også, da :0)

Her er den nye etasjen på nærmere hold:

Litt av fuglehjørnet nedenfor hagen:
Da har roen senket seg...

Da har roen senket seg hos oss.

Skjerfet til eldstemann er plukket frem igjen siden det mangler fortsatt ca. 30.cm før det er ferdig.Skal bli kjekt når det er gjort, så jeg kan fullføre flere uferdige prosjekter...  :0o

Håper dere har en fin, kreativ kveld :0)

Ut på tur i "marka"
2 OL-luer ferdige :0)

"Mamma,kan eg få få ei sånn ei?"

Jeg svarte faktisk nei først, siden jeg allerede har flere prosjekter på gang, men så kom den samvittigheten, da... og så tenkte jeg at det hadde vært gøy å overraske han, siden han ikke forventet noe. Morgen etter lå en lue og ventet på ham på frokostbordet, mens minsten fikk sin litt senere på dagen. :0) Kjempegøy!! :0)


Prøvde forresten først bare å stryke på flagget men det løsnet ganske raskt så jeg sydde det på istedet.

Ha en finfin kveld ;0)

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits