Gaver/ Kort/ innpakning

Idlamannen med sommerpost

Barna her i huset har i alle år fått post i postkassen ved lekehytta, og selv om eldstemann har blitt stor, er det stas likevell. Han vet at det kan komme kjekke ting i posten til han også. 

Minsten får fortsatt høre at det er "Idlamannen" som kommer med posten, men det er vel stor kjangs for at han også har fått greie på hvem som egentlig putter ting i postkassen hans. :)

Denne gangen kom det en liten sommerpakke med sommerbrev. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre det lille extra i hverdagen :) 


Herlig med sommer :) 
 

Ukrainapakker

 

På lørdag var vi så heldige som fikk være med å pakke hygienegaver til barn i Ukraina med "Hjertelag Ukraina"!! Tenk de skjønne og takknemlige barna og de eldre som nesten ikke eier "nåla i veggen" engang, så får vi hjelpe med det som er en liten selvfølge for oss... og så blir det til en SÅ STOR velsignelse for dem! Spesielt...
Etterpå ble vi tilbudt en liten kjøretur med «Ukraina-bussen» som vi kaller den... Stas for både store og små :0) Tusen takk for turen Ted og Inger Lise :0)

Innpakningstips jul 2012Utrolig hvor langt du kommer med litt papir og blonder.. eller hva med å la barna klistre på klistremerker? Knyt et blondebånd ...eller hamptråd rundt, og vips har du en søt gave å gi bort. Det er det en kjekk aktivitet for hele gjengen og barna popper opp med ideer, både på papir og klistremerker! Kanskje er det andre ting å pynte pakkene med også? Barn er jo som regel utrolig kreative! Itillegg er det ekstra kjekt siden det er en hemmelig overraskelse som skal gis bort.. og barna mine ELSKER ihvertfall overraskelser!! :0) . Itillegg er jo dette en god ide for å bli kvitt mye som har ligget lenge på hobbyrommet ditt, kanskje? :0)

 

Overraskelse på en helt vanlig dag!!

Skjønne venninna mi kom og gav meg herlig julete + 5 kjempesøte te-siler med hjerteform!!! Sånn helt uten videre...!! Skjønne skjønne deg, altså!! Jeg ble såååå glad!!! Å så OVERRASKET!!Det er så UROLIG MORSOMT å bli overrasket slik, på en helt vanlig dag.....!!

Kanskje er det min tur å overraske noen andre da! :0)

Hva sier dere? Har dere prøvd å finne på noe for en venn, sånn uten grunn? Bare fordi dere har lyst å glede dem?

Nydelig bursdagskort

Mååååå bare dele dette flotte kortet som jeg fikk av ei fantastisk venninne.. Syns det var sååå søtt!!

Bildet av jenta er trykket på lerret, og kan rammes inn etterpå :0)

Ønsker dere en nydelig kveld <3
"lys med genser" som gave :)

30 år blir jeg visst veldig snart, og idag var et par skjønne tantejenter + svoger og kjær venn innom på litt kake :0)

Se så fiiiin :0) Må ned til "Hus og Him" å spør om de har flere imorgen, så kan de ha en fin plass i vinduet :0)Natta :0)

Ny termos

Har lenge siklet etter denne. Syns den er sååå søt! Litt anderledes, liksom.
Snille, snille svigerinna mi overrasket meg med en liten gave, og her lå den inni!! Jeg ble såååå glaaaad!!

Hun er bare verdens herligste svigerinne og Sis!!!Nå trommer regnet på ruta, og det blåser godt ute.

På tide å gå til køys :0)

Natta!!

Tegning i gave

Denne søte tegningen av meg lå fint sammenrullet på sengen min da jeg skulle legge meg her en kveld :0) Syns den fortjente en plass her inne på bloggen min :0)  Skjekk de skoene da!!

Eldstegutt er kunstneren ;0)Ha en kreativ aften, dere ;0)

Et lite gavetips-urtepotter

Urtepotter innpakket i cellofan m.rosekort og rosa bånd.Sov godt og ha ei nydelig uke!!

Venninnegave.."Te, m.litt attåt"

Har ei skjønn venninne som nettop har hatt bursdag, og tenkte jeg måtte legge den under gavetips.. greit å kikke litt gjennom senere, dersom jeg sliter med å finne på noe. ;o)

Her har jeg en skikkelig dame-te med rose, vanilje osv. 100% økologiske Pukka-te, anbefales!!! Itillegg pakket jeg inn noen trepinner med candy-sukker og en pk lommeservietter fra "rise" som jeg falt pladask for selv. :o) Håper hun blir glad. Gratulerer med vel overstått!!
englepapir og hyssing

Innpakket cupcake m hjertenåler og klyper

Såpe som gave

VenninegavenLitt av det andre 

Enkle "gamle" merkelapper

1) Printet ut forskjellige ord i en skrifttype jeg hadde sans for.

2) Jeg rev rundt kantene, rundt ordene.

3) Laget sterk te  (de første 3 bildene) og dyppet lappene oppi.

-Sterk kaffe på de siste bildene.
4) La det ut over ei tørr fille for tørk.Ferdig!!

Enkel og billig måte å lage "gamle og slitte" merkelapper.

Merkelappene i kaffeen ble litt mørkere i fargen.

Etterpå er det jo praktisk å sortere i f.ex cellofan poser som du kan se lett gjennom. Greit å få laget en del lapper på en gang, siden det tar litt tid, selv om det er enkelt.

Har dere noen stilige tips til merkelapper?

, Karmøy

Hei. :) Jeg er 34 år, er gift med en snill og god mann og vi har 2 nydelige gutter på 8 og 14 år. Jeg liker det meste av håndarbeider, Matlaging, Musikk, Hagearbeid, Jobbe med mennesker, trener osv, men det helt nære, enkle og personlige her hjemme er det viktigste. Jeg elsker kveldene sammen med familien, pus og vennene våre <3 .:0)

hits